Andere

Niet alleen voor zandstralen, maar ook voor andere werkzaamheden kan u bij Kevin Van Roey terecht:

Zo doen wij ook het reinigen, renoveren en beschermen (impregneren) van gevels. 
Onze professionele mobiele installatie staat ons toe om gemakkelijk van straalmiddel te wisselen zodat de noden van het materiaal en uw wensen gemakkelijk beantwoord kunnen worden.

Het reinigen gebeurt door het zogenaamde sandwashen of door water onder lage druk, afhankelijk van de mate van vervuiling en de ondergrond. 

De nieuwe straaltechniek 'sandwashen' geeft een optimaal resultaat omdat de combinatie van lage druk en het mengsen van water en superfijn zand het oppervlak polijst. Op die manier krijgt het object zijn originele kleur zonder dat de structuur wordt aangepast. Deze techniek is nagenoeg stofvrij en beschadigt geen aangrenzende delen, waardoor ze ook vaak gebruikt wordt in de monumentenzorgt.

Met de juiste toepassing van water onder druk kunnen wij voor ieder een gewenst resultaat bezorgen. De methode is toepasbaar op zowel horizontale als verticale vlakken en is bovendien in staat om verflagen en graffiti te verwijderen.
Bijkomend voordeel is dat er niet met chemicaliën wordt gewerkt, waardoor deze methode milieurvriendelijk is. Bovendien ondergaat uw woning in slechts één dag een volledige metamorfose.

Via impregnatie kunnen wij zowel uw bestaand als nieuw metselwerk beschermen. Impregnatie maakt uw metselwerk vuil- en waterafstotend en verhoogt bovendien de isolatiewaarde van uw muren.

Indien u graag meer informatie over onze diensten wenst, kan u ons steeds contacteren voor meer inlichtingen of een prijsofferte.

 

Metaal:

U kan bij ons ook terecht voor het luchtgommen van metaal. 

Zo doen wij veel auto onderdelen, velgen, complete auto´s, bromfietsen, motoren, enz...

Indien u hier graag meer informatie over wenst, kan u ons steeds contacteren voor meer inlichtingen of een prijsofferte.

CONTACTEER ONS

Kevin Van Roey
Fijne zandstralen
Tunnelstraat 101
3971 Heppen (Leopoldsburg)
 
Tel.: +32(0)479-744793
GSM: 0479 74 47 93
BTW BE 881206396
Registratie nr: BE 0881 206 396 101 810

Cookies en privacy